Skocz do zawartości

Czy grill z nerkami bedzie pasowal od sedana do coupe???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tak jak w temacie prosze o pomoc bo pewny nie jestem.Wszystkim z gory dziekuje.Pozdro :norty:
Nic wiecej nie trzeba mówic BMW
Opublikowano
bedzie pasowal nawet od compacta... zwróć tylko uwagę na zwykłe i poliftingowe.

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
A czemu ja mam bmw z 93r i chcem wlasnie kupic grill po lifcie,bedzie on pasowal???
Opublikowano
A czemu ja mam bmw z 93r i chcem wlasnie kupic grill po lifcie,bedzie on pasowal???

koqut25 niewiemy czemu masz bmw z 93r. - poprostu takie kupiłeś :D :D :D

:)
Opublikowano
no właśnie to musisz kupić gril i nerki po lifcie... niektórzy próbowali dopasowywać nowe nerki do starego grila i zostają małe szpary ale poza tym ok

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
Chodzi o to ze chcem zamontowac spryskiwacze reflektorow a nie chcem sie bawic w wycinanie skoro moge kupic w orginale.A za chwile wkleje fotke tego grilla bo sam nie wiem czy on jest przed czy po lifcie
Opublikowano
będzie pasował ale grill który podesłałeś to nie jest ten po lifcie tylko przed liftem