Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moi Drodzy mam pytanie.Otoz musze wymienic stacyjke i zamki w mojej 7ce.Jest na allegro caly komplet plus 2 kluczyki ale jest to cala kolumna kierownicza.Czy istnieje mozliwosc przelozenia tylko samej wkladki.Bo w mojej bylo kiedys wlamanie i stacyjka zostala zniszczona i teraz jest wkladka i kluczyki te z malym grotem to chyba od E28 a chce miec takie od E32.Czy mozna przelozyc tylko sama wkladke ,zeby pasowal duzy kluczyk?
Opublikowano
Istnieje, musisz włożyć cienki, sztywny drucik w niewielką dziurką umieszczoną koło szpary na kluczyk. Ni pamiętam w którym jego położeniu, ale jak naciśniesz ten drucik, wkładka da się wyjąć.
hej...dzieki.od razu pbieglem sprawdzic.Jest tam taka malenka dziurka na samym krancu tej metalowego kolka w ktorym jest szczelina na kluczyk.Bardzo mala dziurka.To o nia biega?
Opublikowano
Wielkie dzieki Banol.Zatem wkladke zmienie a kolumne moge komus jeszcze odstapic.Pozdrowionka.