Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, potrzebuje pomocy odnośnie wyjęcia radia w e39 i podłączenia żeby przy wyjętych kluczykach ze stacyjki grało... Ma ktoś może to opatentowane?? A i drugie pytanko: jak odpalić telefon bo wkładałem karte i nic, wyświetla sie tylko jakis napis i tyle :cry2:
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
Opublikowano
przyłączam się do pytania kolegi też włożyłem kartę do tel. (w bagażniku) i też mi nic nie działa :cry2: jak go odpalić? :mad2: może PRZYKLEJONY :clap: będzie miał na to odpowiedz? :modlitwa:
Opublikowano
W końcu ogarnięte z tym telefonem. Wsadziłem w ten moduł w bagarzniku tyle że pare razy próbowałem różnymi stronami i się udało :norty: tylko teraz jak wyjąć to radio bo szukałem na forum ale brak jest konkretnych wskazówek, piszą tylko że gałke trzeba wyjąć i tam jakiś zatrzask jest i cyk, wyjęte. No dobra ale jak te pokrętło sie demontuje i jak ten zatrzask wygląda itd... ??
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Nic prostszego, sciagasz poprostu pokretlo, i bedziesz widzial mala srube. przekrecasz ja lekko w lewo, ona odpusszcza blokade i wyciagasz radio...

B-bardzo M-mądry W-wybór
Opublikowano
Mam BMW E39 z 96' roku i problem z telefonem bo jest w nim telefon ten taki z przewodem w podłokietniku ale ona ma chyba stary standard złączek karty SIM i nowe tak nie działają , czy są jakieś adaptery czy czy coś żeby było można używać tego telefonu ?
Opublikowano
Mam BMW E39 z 96' roku i problem z telefonem bo jest w nim telefon ten taki z przewodem w podłokietniku ale ona ma chyba stary standard złączek karty SIM i nowe tak nie działają , czy są jakieś adaptery czy czy coś żeby było można używać tego telefonu ?

Nie potrzebujesz żadnych "adapterów czy coś" - bo telefon jeśli nie jest uszkodzony to musi zadziałać - popróbuj na różne sposoby jak Kolega "Sterna_e39" wyżej = złotkiem do przodu, do tyłu, do góry i do dołu = raptem cztery kombinacje i trochę cierpliwości ...

Opublikowano
Ale gdzie wkładasz tą karte?? W telefon w podłokietniku czy w bagarzniku w ten moduł po lewej stronie u góry?? Wkładaj w moduł w bagarzniku i mui zadziałać jak wszystko jest sprawne
Opublikowano
Ale gdzie wkładasz tą karte?? W telefon w podłokietniku czy w bagarzniku w ten moduł po lewej stronie u góry?? Wkładaj w moduł w bagarzniku i mui zadziałać jak wszystko jest sprawne

Wkładałem do telefonu w podłokietniku , spróbuje w ten moduł jeszcze.