Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na wstępie chce przeprosić wszystkich być może za zaśmiecanie forum. ale czytałem naprawdę dużo postów i nigdzie nie znalazłem tego co chciałem. a wiec gdzie zamontować w końcu tego blosa wiem ze wg instrukcji to miedzy przepływka a przepustnica ale nie którzy z Was montują przed przeplywka wiec jak to jest naprawdę?. Dalej, to co z "silnikiem krokowym" zostaje czy wyrzucamy a jak zostaje to przed blosem czy za? i ostatnie pytanie na rurze doprowadzającej gaz do miksera znajduje sie "śruba" którą ustawia sie dawkę gazu czy ja tez wywalamy? bardzo bardzo proszę o zdjęcia zamontowanego blosa właśnie w silnikach M20B20. będę wdzięczny. pozdrawiam
Opublikowano
W kazdej instrukcji jest pomiedzy przepływomierzem a przepustnicą. Im bardziej jego os bedzie w pionie tym lepiej, jednak mozna go zamontowac delikatnie przechylajac (nie zawsze sie zmiesci pod maską w pionie). Pomiedzy mikserem a Blosem nie moze byc ani registra ani krokówki a mikser rozkrecasz na maksa. Oczywiscie musi być odpowiednio wiekszy bo zwykły moze nie wykarmić BLOSa.
Bandite Motor Wagen