Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem przestaly mi dzialac wszystkie glosniki z lewej strony jak to naprawic czy moglo cos sie stac z radiem :?: albo gdzie tego szukac?? patrzalem i wszystko jest podlaczone . Podczas jazdy czasami przerywaly potem spowrotem graly teraz juz na dobre przestaly grac.
Opublikowano
Siemka końcówka mocy w radyjku lub jeśli masz wzmacniacz a taka możliwość może byc w touringu to on mógł Tobie napsocić

Obecnie E36 325 touring

Kiedyś E36 325 coupe

E39 535

Opublikowano

Napisz dokladniej jak to wyglada to ci powiem co zrobic a co do koncowki to sprawdz tak daj głosniej i jak jedna strona gra normalnie a druga wcale niegra jest cisza to radyjko masz dobre.A jesli gra ale po cichu charczy itp to padla koncowka. Sprawdz tez polonczenia moze jakis kabelek sie poluznil i nie gra ja tak mialem

ps masz fabryczne radio

Opublikowano

jak wezme na maxa i przelacze tylko lewe glosniki to ledwie co slychac ze gra cos tam, bass tylko daje slabo .

:cry: