Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiatm kolegow mam pare pytan. A wiec zacznijmy od tego ze chce wymienic felgi mam 18 calowe to pewnie jakies podrobki alpiny sa ok ale sa za bardzo stonowane szukam czegosc ciekawszego i tak znalazlem sporo felg od M3 tylko nie wiem czy beda pasowaly do mojego autka ogolnie rzecz biorac mam E46 2.8 z przodu rozmiar opony to 225 a z tylu 255 czyli jak narazie wszystko sie zgadza tylko wiem ze same felgi sa lekko szersze i tu pytanie czy wejda do mojego autka. moje drugie pytanie jest nastepujace znalazlem sporo ladnych MV2 tylko ze tylnie opony sa wezsze bo czesto maja rozmiar 235 a wiec czy to nie bedzie wygladalo kiszkowato na samochodzie bo jednej rzeczy jakiej bym nie chcial to tego ze felga z opona gina gdzies w nadkolu tzn nie sa na rowni z karoserja straszniemi sie to nie podoba a z drugiej strony dobrze by bylo miec wezsza opone po cio mi takie walce? a wiec na co zwrocic uwage przy kupnie? dzieki za pomoc pozdrawiam