Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukać mi się nie uśmiecha z pośród 224 stron, więc pytam, czemu do jasnej ciasnej odchodzi mi gdzie niegdzie ten lakier bezbarwny(klar?), czy jest to spowodowane nie umiejętną polerką czy może starością 1992r. Doradźcie jak zapobiec temu zjawisku lub czy normalny lakiernik coś z tym zrobi czy trzeba szukać fachowca. Mam do pomalowana całą tylną klape i tył błotnika prawego a i jeszcze progi do zrobienia ale to już szczegół. Może też polecicie kogoś w małopolsce. DZieki z góry. :modlitwa:

W środku wygląda lepiej niż na zewnątrz, jeździ lepiej niż wygląda w środku. BMW

http://www.motostat.pl/user_images/7193/icon1.png

Opublikowano

Moim zdaniem jest to spowodowane nieumiejętnością lakiernika który z jakiś przyczyn malował te elementy!! Bo raczej w oryginalnym lakierze takich efektów być nie powinno!!

Pozdrawiam.

BMW i tylko BMW!!!!
Opublikowano
Normalny lakiernik a fachowiec? Normalny lakiernik to ktoś kto zazwyczaj ściany i płoty maluje? Jak dla mnie każdy porządny lakiernik wie jak radzić sobie z malowaniem/poprawianiem karoserii. Natomiast kiepski lakiernik da ci efekt np. jak masz teraz na samochodzie.
Opublikowano
ktos pomalowal kawalek przy naprawie (baza) a caly element bezbarwnym i albo zapomnial zmatowic albo wyjechal pistoletem poza zmatowany kawalek. klar odlazi jak nie jest zmatowana powierzchnia albo za pozno po bazie malowal (moze przysnal w nocy i malowal rano bezbarwnym)