Skocz do zawartości

Cabrio, problemy z dachem. Znacie kogos kolo wawy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dach mi przestal dzialac pod koniec wakacji w zeszlym roku :duh: . Pozniej mi sie nie oplacalo go robic, bo w zimie nie potrzebny mi otwarty dach a teraz znowu cieple dni sie zblizaja, wszyscy sie cieszymi, ze zalozymy sobie letnie oponki a ja dach nie moge otworzyc.

Podjechalem w zeszlym roku do ASO pod Warszawa w Markach, ale zeby zrobic dach to musza podlaczyc samochod (jeszcze raz :duh: ) do komputera, bo wszczesniej mi go zamkneli manualnie i zaplacic jakies 120zl. Za pierwszym razem nie byli w stanie powiedziec o co chodzi :worried: . Wiedza tylko, ze cos jest z silnikiem i moze bedzie trzeba go przeprogramowac. I tu sie zgubilem :mad2: . Jesli sie znacie na tym lub znacie kogos kto robi dachy to poprosilbym o jakis kontakt lub wypowiedz na ten temat.

Dzieki bardzo.

http://img.userbars.pl/100/19975.png

BMW - Bokiem Mozna Wyjechac ;)

Opublikowano
ja tak miałem ze raz przestał mi działac, ale po paru dniach jak go recznie rozłozyłem i złozyłem to zaczął działać i do dzis jest ok.