Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy forumowicze... Mam pytanie czy istnieje możliwość włożenia radia Alpine 9857 z pełnymi kostkami wraz z modułem sterowania z kierownicy w miejsce radia BMW Buisness do E46 :? :?

Juz próbuje je tam zaaplikować drugi dzień i nic !!! Kable sie tam nie miszczą :mad2: :mad2:

Jak je tam włożyć by nie wystawało :? :?

help :!: :?:

Opublikowano
Drodzy forumowicze... Mam pytanie czy istnieje możliwość włożenia radia Alpine 9857 z pełnymi kostkami wraz z modułem sterowania z kierownicy w miejsce radia BMW Buisness do E46 :? :?

Juz próbuje je tam zaaplikować drugi dzień i nic !!! Kable sie tam nie miszczą :mad2: :mad2:

Jak je tam włożyć by nie wystawało :? :?

Musisz zdjać kratke nawiewu i upachac to wszystko, orginalna kostka i przejsciowka wejdą Ci po stronie zegara, pewnie mozna tez wsadzic tam puddełko (zalezy czy duze). Generalnie czym wiecej rozbierzesz tym lepiej upchasz.

Xdrive

Koder

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
a jak sciagnac kratkę nawiewu zeby przypadkiem nic nie połamac ? odkręcic dwie śrubki i co dalej bo tak jak próbowałem to nie chce ładnie wyjsc a połamac tez nie chce :/