Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z ustaleniem numeru magazynu do mojej zmieniarki, zamówiłem już w ASO w/g numeru VIN ale niestety nie pasuje. Chciałem zamówić magazyn na podstawie numeru BMW zmieniarki, ale nie ma takowego, i tutaj moje pytanie czy ktoś z Was ma taką zmieniarkę (jak na zdjęciach)? Jeżeli tak to proszę o podanie numeru tego magazynu.

Dziękuję

http://bmw.pgnet.pl/cd01.jpg

http://bmw.pgnet.pl/cd02.jpg

Pozdrawiam

Gomes

Opublikowano
Jak się wybierasz przypadkiem na spocik w niedzielę, to możemy spróbować dopasować z mojej zmieniarki - nie jest taka sama, ale podobna, moze akurat.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Nie prawda - te zmieniarki co podałeś schemat, były montowane w : E31, E32, E34 i E38.

Sprawdziłeś numer tej zmieniarki i tej co podałeś schemat - to jest Twoja ?

Musiałbym sprawdzić numer mojej, ale chyba to jest dokładnie ta sama co ja mam, ale na zdjęciu troszkę inaczej wygląda niż moja ... :think:

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano
Nie prawda - te zmieniarki co podałeś schemat, były montowane w : E31, E32, E34 i E38.

Niemniej jednak w ETK nie występuje taka dla E32, chyba że niedowidzę. :(

Sprawdziłeś numer tej zmieniarki i tej co podałeś schemat - to jest Twoja ?

Musiałbym sprawdzić numer mojej, ale chyba to jest dokładnie ta sama co ja mam, ale na zdjęciu troszkę inaczej wygląda niż moja ... :think:

Zasugerowałem się nie tylko wyglądem ale i połączeniami, oddzielny wtyk do zasilania i oddzielny do sterowania (coś jakby DIN).

Pozdrawiam

Gomes

Opublikowano
Jest, jest - diagram 65_0353. Na rysunku inaczej wygląda, bo było wiele zmieniarek w E34, E32 ... na 6CD, na 10CD, Pioneera (ten Twój to o ile się nie mylę to Pioneer) i akurat jest pokazana nie ta którą Ty masz.

Stronka