Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż postanowiłem sobie dziś znaleźć żarówke w popielniczce-oglądam ją niby dobra ale mówie skoro nie pali się to kupie nową.(koszt 60gr :x ) Dodam ze jak kupilem fure to nie palilo sie to podsiwetlenie gdyż nawet nie wiedzialem ze tam jest :P (na forum sie dowiedzialem :D )

więc zmieniłem ją dzis w ciągu dnia i zauwazylem ze jak ją wsadzam to mi gasneło podsiwetlenie świateł awaryjnych a ona i tak sie nie palila. patrze teraz jak jest ciemno i jak mam zapalone światła to gdy wkładam tą żarówke w to gniazdo to wylonczam nim całe oswietlenie deski :shock: -licznik panel klimatronika i podswietlenie awaryjny/przycisków od szyb :jawdrop: :jawdrop:

zarówka przy tym się oczywiscie nie pali.

w pierwszym momencie pomyslalem ze moze ufo gdzieś leci(slyszalem ze wtedy gasnie podsiwetlenie deski :P ) ale rozglądam sie i nic :roll:

poprostu wkladając/wyjmujac tą zarówke do popielniczki moge gasic/zapalalac podswietlenie deski :shock:

wlasciwie to nie pytam jak to naprawić bo na chusteczke mi podswietlenie popielniczki gdyz w mojej buni nigdy nie pale :D domyslam sie ze poprzedni wlasciciel musial cos tam kombinować :worried:

ale moze mi ktoś to racjonalnie wytłumaczy co jest powodem?

dodam ze nie spozywalem dziś napojów wysokoprocentowych :naughty:

pozdr

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
nikt nic nie ma do powiedzenia :?: :worried:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

warto tam być!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to jest wlasnie minus kupowanie uzywanych samochdow, czesto ktos cos podlacza po swojemu i nastepny wlasciciel czasami nie ma jak skumac o co chodzi. kiedys mialem tak ze, zeby swiecily mi sie swiatla mijania musialem miec wlaczone rowniez halogeny przednie :mad2: ja pierdziu, kosmos.

a tobie radze na poczatek wziac po prostu miernik i zobaczyc jaki prad tam jest, czy w ogole jest!!

Opublikowano

saku82pl

Ostrzeżenia : 1.... napisal..... tobie radze na poczatek wziac po prostu miernik i zobaczyc jaki prad tam jest, czy w ogole jest!!

jak by nie bylo napiecia /nie prad/ to by nic sie nie dzialo :P

Opublikowano
sprawdz jeszcze gniazdo zarowki czy jest OK :roll:

gniazdo jak gniazdo :roll: nie wzbudza podejrzeń :? zainwestuje moze kolejne 60gr w następną ale pewnie bedzie to samo :P

warto tam być!!!

Opublikowano

spotkalem sie z takim problemem w e-34...tylko tam byly kabelki przetarte /zwarcie robili/ dlatego pisze o innej zarowce bo tez zdarzaja sie rozne :roll:

zwroc uwage jak wkladasz zarowke...te druciki musza byc odpowiednio ulozone...jeden w jedna strone a drugi w druga...moze sam robisz zwarcie :shock: