Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, od 2 tygodni jestem posiadaczem E39 520i touring z konca 1999. Autko jest wypieszczone przez 2 poprzednich wlascicieli, a od poczatku jezdzi w Polsce. Cacuszko.

Jest to moje pierwsze od 15 lat autko uzywane i pierwsze BMW.

Czlowiek czasem nie wie ile traci bujajac sie japonczykami..... ale tyle tutulem wprowadzenia.

Autko w oryginale ma radio z kaseta i sterowanie w kierownicy.

Dokupilem do niej radio z CD od e39 z 2000 r i mam prosbe o info jak podlaczyc nowe radyjko aby sterowanie w kierownicy dzialalo bez problemu. Moj mechanik wyslal mnie po jakas wiazke i nie powiedzial dokladnie jaka, inny powiedzial ze moze dzialac albo i nie, a jeszcze inny spec od car audio powiedzial ze mi przemajstruje interface......

szto dzielac???? podpowiedzcie prosze :)

Bunia jest fajna i nie chce aby ktos cos w niej przemajstrowal nie w te strone....

Opublikowano
a ja bym na twoim miejscu kupil org. CD BMW zamiast bawic sie w takie przerobki. Kokpit sporo straci na jakosc i bedzie wygladal tandetnie. Poszukaj uzywanych CD i wszystko bedziesz mial jak z fabryki. to moje zdanie.

Kolega lechooo chyba właśnie takie oryginalne radio kupił, ale nie pasuje, bo były dwa rodzaje podpięć.

Po pierwsze, to zadałeś pytanie nie w tym dziale, bo należało je umieścić w "Audio, Alarmy, Nawigacja & Elektronika"

A pod drugie, to w tym właśnie dziale znajdziesz ekspertów od tych spraw, a na pewno będzie wiedział co z tym zrobić Sebast - BMW Klub Polska który z resztą jest moderatorem w tym dziale i zajmował się sprzedażą takich radii (nie wiem czy dalej to robi), więc może On Ci pomoże. :)