Skocz do zawartości

lusterka zew od anglika. Da sie ustawić ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem na allegro lusterka zewnetrzne do e46 w sedanie. Gdy je porownywalem ze starymi okazalo sie ze są one od anglika (pasażera więcej wyprostowane, kierowcy bardziej pod kątem)

Orientuje sie ktoś czy będzie to przeszkadzało w użytkowaniu ?? da się ustawić szkła elekrtycznie zeby wszystko było ok ??

Dodam, że w aukcji nie było mowy ze pochodzą od anglika i wtopiłem...;/

Opublikowano
ustawić może i ustawisz ale będą wyglądaly kiepsko, jedyne co możesz zrobić to przełożyć srodek od europejskich jak masz możliwość
Opublikowano

nie mam mozliwosci zadnej przekladki moje lusterka nadaja sie na smieci.. ciekawi mnie czy nie maja one jakiś "ząbków" w środku za pomocą których da sie regulować odchylenie całego lusterka...

zanim jednak zaczne grzebać przedzwonie do kolesia moze przyjmie zwrot

Opublikowano
nie mam mozliwosci zadnej przekladki moje lusterka nadaja sie na smieci.. ciekawi mnie czy nie maja one jakiś "ząbków" w środku za pomocą których da sie regulować odchylenie całego lusterka...

zanim jednak zaczne grzebać przedzwonie do kolesia moze przyjmie zwrot

nie da rady są ustawione pod innymi kątami trza reklamować

Opublikowano
dokładnie jest jak kolega bolo73 napisał. W angielskich lustro jest pod innym kątem i nic nie da regulacja na mechanizmie - nie będziesz dobrze w nich widział.