Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od pewnego czasu swieci mi sie w liczniku zegar kilometrów i dzienny wcale nie gasnie i nie kreci kilometrów , rozładowuje mi akmulator niema żadnego dobrego mechanika unas wszyscy wysyłaja do serwisu :( tacy fachowcy :?: czy to jest wina licznika trzeba na drugi zmienic czy co inne
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Sprawdź kostke stacyjki, to znaczy odepnij ją, jesli zgaśnie wyświetlanie, to kostka do wymiany, jesli nie to trzeba szukać dalej. W kazdym razie myśle, że nie jest to awaria licznika.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano

Witam czy udało ci sie to naprawic? bo umnie niedawno stało się to samo ,po długim postoju auta wogule nie gasnie licznik kilometrów a dzienny nie kręci.

Jeżeli udało ci sie to naprawic napisz co było i gdzie szukac

dzieki pozdrawim

Opublikowano

Witam

Zrobiłem tak jak mi tu kolega doradził ale nic, odpinałem kostke nic nie gasnie dziwne bo sie naprawia samo a po kilku przekreceniach kluczykiem znum to samo sie robi morze to stacyjka walnięta :(

Opublikowano
Witam , mi licznik kilometrów już przestał świecic ale teraz znowu zaczął za każdym razem po przekręceniu stacyjki robic test liczników kurcze może jak pojeżdze jeszcze troche to się samo naprawi , wkońcu autko stało nieużywane prawie rok , a przy pierwszym odpaleniu wyszła taka para w liczniku że nic niebyło widac więc może zawilgł i musi wyschnąc.