Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sądze ze jak ktoś bedzie często jeździl do niemiec to sam kupi go sobie niz Tobie go sciagnie

:twisted:

Opublikowano

Bad_Boy super je jestem z poznnia :) A powiedz w niemczech gdzie mieszkasz lub przebywasz to daleko masz do tej miejscowosci co koles je spzredaje?? W linku na stronie o nim powinna byc miejscowosc.

To jest dystrybutor i ma wiecej wiec niewiem czemu ktos mialby sobie kupic a mi nie.... szukam kogos kto mi go pomoze sciagnac do mojego auta

Opublikowano

to jest obojetne gdzie ja mieszkam bo to firma internetowa sprzedajaca przez neta.

Kupie przez ebay i przywioze- jedna sztuka wejdzie mi do auta.

Tylko zebys to pozniej wzial.

A chce za to- powiedzmy butelke dobrej whisky- ok ?

Opublikowano

A chce za to- powiedzmy butelke dobrej whisky- ok ?

dobra whisky kosztuje tyle co ten zderzak

:twisted:

Opublikowano

Targujmy sie na dobry polski browar w plastykowej butelce z Tesco :P Mysle ze sie dogadamy pasuje mi ta opcja :)

Odbiore na pewno bo inaczej bym ci glowy nie zawracal :) No tak tylko jakby byli blisko mozna by odebrac osobiscie od nich bo magazyn na pewno gdzies maja :P

A powiedz mi do Poznania bediesz jechal tak?:)

Opublikowano

ok ile pzresylka wyjdzie bo na stronce nie za bardzo moge sie doczytac....

Powiedz mi gdzie dokladniej do tego poznania jedziesz i kiedy mniej wiecej ?

Daniels odpowiada ?:)

Opublikowano

100 za pzresylke z niemiec do niemiec czy oni sa normalni ;/ Tyle to u nas za pobraniem nawet nie kosztuje :P Ale trudno:P OK wale na pw

Moze znalazl by sie ktos kto wczesniej bedzie mial kurs to mozna napisac :P

Opublikowano

Co do odbioru to sie ejszcze sogadamy bo kupa zcasu.

Szkoda tylko troszke z etyle czasu tzreba czekac:(

Kolego za mozesz do nich wyslac czy maja dostepne same dolne spojlerki i listwy zderzaka???