Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam serdecznie mam pytanko urwała mi sie linka od otwerania maski na allegro nigdzie nie znalazłem gdzie mozna tego poszukać tak zeby byla jeszcze cena rozsądna i drugie pytanie czy zajmował sie juz ktoś montażem takiej linki w e39 bo nawet nie iem jak sie do tego zabrac pozdrawiam
Opublikowano

Takich rzeczy jak linka nie radziłbym kupować np. używanych – to w ASO na pewno nie będzie kosztować fortuny.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DD11&mospid=47537&btnr=41_0057&hg=41&fg=35

jeżeli się nie mylę – to chodzi o element nr 22. Jego koszt w Bawaria Motors to chyba niecałe 55zł. Z kolei element 12 kosztuje chyba ok. 67zł. (podaje polskie ceny z Vat, a nie przeliczenie z $)

Poza tym, coś od czego powinienem zacząć, to sprawa zatytułowania wątku! Przed moją zmianą wątek nazywał się w całości: „e 39”. Już pewnie podejrzewasz, że czepiam się związku tej nazwy z konkretną sprawą, o którą Ci chodzi.

Na koniec dodam, że :search: może mieć w tym przypadku zastosowanie.

pozdrawiam

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano

SA TRZY LINKI POŁĄCZONE ZE OSOBA

KTÓRA SIE ZERWAŁA ?

RADZE KOPIĆ W SKLEPIE PONIEWAŻ WAŻNA JEST DŁUGOŚĆ , CHYBA ZE MASZ DOŻO CZASU I CHCESZ KOMBINOWAĆ

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja wymieniałem mi pękła pierwsza część o numerze 51238176595 cena 67 zł ,pękła przy samym uchwycie w kabinie-wymiana super prosta,musisz odkręcic uchwyt zdjąć boczek odchylić wyciszenie odkręcic mocowanie i osłonę nad nogami wtedy wyjąć stara linkę zobaczysz gdzie idzie.Pod maską wyjąć obudowę filtra pyłkowego i rozłączyć linkę na wysokości mocowania amortyzatora.Jeżeli pękła ci druga część to kosztuje 55 złoty tak jak napisał solaris.
Opublikowano
Witaj linka w ASO KOSZTUJE OK 100ZŁ kupowałem jakies 3 miesiace temu wymieniałem samemu banalna sprawa nie bede opisywac co i jak bo juz ktos to zrobił wiadomosc nad moja pozdrawiam !!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witaj linka w ASO KOSZTUJE OK 100ZŁ kupowałem jakies 3 miesiace temu wymieniałem samemu banalna sprawa nie bede opisywac co i jak bo juz ktos to zrobił wiadomosc nad moja pozdrawiam !!!!

ładnie sobie polskie ASO liczą :shock: ja w DE zapłaciłem dokładnie 18.45 euro to jakieś 66 złotych .Ale cóż to są polskie realia