Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pojawił sie u mnie ubytek w ilosci oleju na bagnecie,ubyło około 3mm od górnej kreski ,zrobiłem 1800km od ostatniej wymiany,czy to normalne zużycie?pozdrawiam
Opublikowano

Czyli tak naprawdę nie wiesz ile oleju Ci bierze.

Wlej abyś miał na kresce max. Zrób z 1000km i dolej znów na max. Zobaczysz ile łyka.

Jak weżmie z litr na 1000 to masz powód do zmartwienia ale jak z setkę to w porzo :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
łee to pikobello silniczek :mrgreen: ,zrobiłem 1800km i wział 3 mm od górnej kreski,219 tys mam nastukane :roll2: ,płynu chlodniczego nie ubywa --wszystko na plus ,odpukac :norty: pozdro
Opublikowano
pojawił sie u mnie ubytek w ilosci oleju na bagnecie,ubyło około 3mm od górnej kreski ,zrobiłem 1800km

ty to masz oko :shock: zauwazyc obnizenie poziomu na bagnecie o 3mm po 1800km :jawdrop: zaznaczyłeś sobie tam kredką świecową czy co? :shock:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!