Skocz do zawartości

przekładnia kierownicza Da sie regenerować ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Od pewnego czasu widze u siebie plamy po płynie od wspomagania Wczoraj byłem u mechanika i powiedział że przekładnia kierownicza jest do wymiany, że sie dostaje powietrze i zbiera sie płyn a potem ubywa (ten płyn po wlaniu wyglada na zabrudzony, także płukanie układu też bedzie Na allegro znalazłem zestaw regeneracyjny

Czy ktoś już to robił ? przynosi to efekty ?([/url]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=310326357) Czy kupywać używana przekładnie ?

Opublikowano
ANDREW E36 a co z twoja sie działo ? miałeś wycieki ? wiesz ile kosztuje nowa ? używane sa po 300 zł a ten zestaw do regeneracji 220
Opublikowano

moja miała straszne luzy

oddałem do zakładu który się tym zajmuje

oni wszystko robili, wyciągali, wkładali, wymienili płyn

zapłaciłem chyba 700zł ale pewien nie jestem

w inter cars chcieli za nową 1000zł chyba jak zdam im swoją maglownicę w rozliczeniu

do tego doszedł by oczywiście montaż itp więc z 500zł więcej niż regeneracja...

.
Opublikowano

Witam!!!!!!!!!!!!!!!

Ja niedawno regenerowałem w poznaniu za 450zł i rok gwarancji

A montaż i demontaż oczywiście ustawianie zbieżności 300zł i jest super zero luzów i wycieków przy okazji wymieniłem gumy na wachaczach

Obecnie E36 325 touring

Kiedyś E36 325 coupe

E39 535

Opublikowano
umnie za wymianę i płukanie w Toruniu zawołał sobie 220 Niewiem czy jest sens kupywania używanej No chyba że dadza gwarancje na np pół roku