Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki problem. Lewarek od zmiany biegow, przycisk pod nim, do tej pory naciskalo sie go, dosyc mocno i troche sie chowal, i biegi przeskakiwaly, dawał opur i przycisk i lewarek. Obecnie, naciska sie przycisk, i idze bez oporu, do samego konca ze sie chowa az, w lewarku. I da sie przezucic bieg bez naciskania tego przycisku .O co moze chodzic ?
Jesli nie masz nic konkretnego do napisania nie pisz nic ! Nie znam sie na mechanice ale che sie poznac :). Prosze o wyrozumialosc.
Opublikowano

Czesc

Wyrobila sie plastikowa czesc dzwigni!Zdejmij poprzeczke,wyciagnij to wszystko i sam zobaczysz.

Generalnie,calosc sluzy do zabezpieczania przed niekontrolowanym przestawieniem dzwigni.

Mozesz ta czesc dokupic.U mnie jeszcze trzyma ,ale chyba kupie na zapas.

Zmien nicka,bo za kazdym razem jak czytam,to mam nieciekawe skojarzenia z innym podobnym warzywem :P

pozdrawiam

Opublikowano
Siema. Che dzis matka zajechala do pracy i mowi ze juz jest okej. Jak to mowia złośliwośc rzeczy martwych ale juz dziala.
Jesli nie masz nic konkretnego do napisania nie pisz nic ! Nie znam sie na mechanice ale che sie poznac :). Prosze o wyrozumialosc.