Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie, wszystko ładnie chodziło (odczuwalny przyrost mocy od 4tys) az do czasu gdy przy zakładaniiu instalacji lpg gaziarze odłączyli przewód od vanosa :duh: po podłączeniu dalej niestety, nie ma "skoku" mocy auta jak dawniej. CO mogło się stac??? Czy mogę jakos sprawdzic cewkę vanosa, czy powinien mi wyskoczyc jakis błąd po odłączeniu na wyswietlaczu ???

Wiem, ze juz duzo było na ten temat ale niestety nie znalazłem nic takiego co mi sie przytrafiło...

P.S dodam tez ze zmieniłem miedzy czasie olej ale to chyba nie ma nic wspólnego z tym i nic mi nie stuka ani nie puka w silniku i auto ładnie chodzi ale czegos mu jednak brakuje czy to na lpg czy Pb....

Co jest nie tak??

Dzieki

Opublikowano
A może po prostu jest schrzaniona instalacja gazowa - montaż. To częsty objaw, że w takim wypadku źle jeździ zarówno na gazie, jak i na benzynie.
Opublikowano
no tak ale ogółem to dobrze chodzi, tylko ze nie ma juz tego "kopa" na Pb jakiiego miała wczesniej. Instalka działa dobrze, poza tym jednym nie widze róznicy w osiagach
Opublikowano
(doesn't work)

No comment! Czy dobrze napisałem?

A wracając do temu, to piszcie na temat. Nie będzie zbędnego syfu na forum.

Opublikowano
... a nawet jak nie Polska, to i tak kłaniają się podstawy angielskiej gramatyki (doesn't work) :mrgreen:...

typowe w Polsce :P No ale teraz "westside nigger" tak rozmawia wsród znajomych. Wiec ang. z filmów i teledysków :doh:

Tylko patrze jak do naszych pseudo raperów dojdzie moda "Ja sie cieszyć że cie widzieć" :twisted2:

(OO)=== OO===(OO)