Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jak w temacie problem z wycieraczkami chodzi oto ze jak dam na czasowe to jada caly czas az w pewnym momecie sie zatrzymaja no i potem juz zadnej reakcji trzeba wyloczyc silnik albo i tak samo dzieje sie jak dam na szybsze i jeszcze szybsze no a jak dam na dul tak zeby se przelecialy to musze trzymac bo inaczej sie nierusza a wiec oco chodzi morze ktos taki problem juz mial albo morze wie oco chodzi prosze o jakas pomoc pozdrawiam :modlitwa:
od zawsze na zawsze BMW:)
Opublikowano (edytowane)
moze masz pokopne z tym sterownikiem co sie znajduje pod siedzieniem pod tylnią kanapą:) Edytowane przez oizo_pl
było e32 735 automat e34 524td automat, e36 320i , e36 323i perełka ;( automat, e38 740 i automat , e32 735 automat , e39 528i automat :) ,obecnie e39 520 i e39 523i e65 730d individual
Opublikowano
no i na ......j piszesz takie zeczy tylko zasmiecasz lolllllllllllll :mad2: :mad2: :mad2: wez stary
było e32 735 automat e34 524td automat, e36 320i , e36 323i perełka ;( automat, e38 740 i automat , e32 735 automat , e39 528i automat :) ,obecnie e39 520 i e39 523i e65 730d individual
Opublikowano
Miałem. Do wymiany silnik wycieraczek. Zamiana modulu nie pomaga. Po wymianie silnika wszystko wróciło do normy.
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
Do wymiany silnik wycieraczek.

Wydawało mi sie ze napisałem czytelnie i kazdy zrozumie.

Dostałem nie PM ale PW. Odpowiem jak tylko bede mógł.

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
Panowie ale się czepiacie,błędy rozumiem częściowo, ale silnik a silniczek,qrde! :roll2: pzdr.. :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
no i na ......j piszesz takie zeczy tylko zasmiecasz lolllllllllllll :mad2: :mad2: :mad2: wez stary

ja przynajmniej w słusznej sprawie piszę i może powtórzę jeszcze raz bo 2 byki tam były, a może sie powstrzymam - zobaczymy, czy zostanę ponownie sprowokowany. Jak będzie?

PawełH