Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie...

jak to jest z wiazka kabli w e46 ?

czy zakladanano w fabryce rozne wiazki ? czy byla to jedna standardowa... ?

chodzi o to ze zalozmy mam e46 bez halogenow... to czy jest wejscie do wiazki ? czy nie ? czy trzeba wlutowywac ? czy wystraczy kupic halogeny i podpiac je...

i jak to jest z reszta rzeczy w tym stylu...

bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze ktos bawil sie w zakladanie wiazek tanszych biedniejszych itd...

Opublikowano
nie wiem jak jest do konca z tymi wiązkami , ale zauważyłem u mnie że np : mam radio na kasetę a w bagażniku mam instalację na zmieniarę, nie moge tego powiedzieć o innych elementach wyposażenia .
Opublikowano

Witam

Podłączam sie do tematu.

Chciałbym zamontować podgrzewanie siedzeń i nie wiem czy jest już puszczona instalacja, czy są maty grzewcze w siedzeniach ?

Z boku siedzeń koło ich prowadnic są jakieś wtyki wolne i kabel, też nie podpięty. Wiem że na pewno będę musiał wymienić panel przedni.

Z góry dziękuje

Opublikowano

u mnie wyglada to tak...

mam wiazke od siedzen ... pogrzewanych... ale nie mam guzików ... oraz wydaje mi sie ze w siedzeniach nie ma mat... grzewczych...

nie mam zmieniary radio na kasete .. i nei mam nic w bagazniku... ( kabli znaczy sie ) chyba ze gdzies skamuflowane...ale raczej brak...

nie mam BC ... jednak wystarczy kupic nametke z wlacznikeim BC ... i uaktywnic ,,, wszystko do BC jest.. - mozna to podjrzec przez testy zegarów liczy spalanie

nie wiem jak w e46 ...ale w e36 gdy nie mialem halogenów...musialbym poprowadzic wiazke

mam kierownice bez multifunkcji.. jednak mam wyjscie i podłaczałem poduche z multifunkcja... i działa... nie wiem tylko jak tempomat bo sprawdzałem to w garazu ... ( poducha nie była od mojej kiery ..i nie mogłem jej przykrecic)...

wiecej nie wiem...

( narazie mam autko zadatkowane... wiec raczej bede szukał coś od nowa )

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg