Skocz do zawartości

Przerabianie na Hella Black z okolic Łodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

próbowałem w "Pytaniach wokół BMW", teraz spróbuję tutaj.

Nie orientujecie się czy ktoś z okolic Łodzi nie zajmuje się odpłatnym przerabianiem seryjnych reflektorów na Hella Black? Zależy mi żeby była to osoba doświadczona na tyle, by lampy nie parowały.

Z góry serdeczne dzięki za wskazówki.

Profesjonalne studio kosmetyki samochodowej

http://www.snblodz.com.pl

Opublikowano
zagadaj z nim żeby wysłał ci "zrobione" a tu mu wyślesz swoje.Góra jeden dzień,a pisze bo mieszkam niedaleko Sosnowca i slyszałem że usługa jest dobrej jakości.(niedługo sam się tam zgłoszę)
Opublikowano
zagadaj z nim żeby wysłał ci "zrobione" a tu mu wyślesz swoje.Góra jeden dzień,a pisze bo mieszkam niedaleko Sosnowca i slyszałem że usługa jest dobrej jakości.(niedługo sam się tam zgłoszę)

Rozmawiałem z nim kilka dni temu, niestety nie ma gotowych reflektorów do E34, jedynie do E30.

Mimo wszystko dzięki za zainteresowanie.

inaczej.

i tak będzie widać bo black hella mają inne pozycyjne niż seryjne lampy

Niedawno przekonałem się, że moje auto nie lubi nieseryjnych modyfikacji, dlatego chyba sobie odpuszczę :)

Profesjonalne studio kosmetyki samochodowej

http://www.snblodz.com.pl

Opublikowano
Zapytaj w Brzezinach w Centrum Oświetlenia (przy głównej drodze z Łodzi, po prawej stronie, naprzeciwko stacji benzynowej przy skrzyżowaniu ze światłami) Mają dużo nowych kompletów do różnych marek, profesjonalnie też naprawiają. Ja u nich wymieniałem przetwornicę xenona.
Tomek
Opublikowano
inaczej.

Mają te same lampy tylko inne szkiełka.

macie zaszczyt pisać z człowiekiem który takie rzeczy robi, hehe.

Żart z tym zaszczytem oczywiście ;)

Opublikowano
inaczej.

Mają te same lampy tylko inne szkiełka.

macie zaszczyt pisać z człowiekiem który takie rzeczy robi, hehe.

Żart z tym zaszczytem oczywiście ;)

to właśnie miałem na myśli, chodziło mi o brak półksiężyca w miejscu gdzie są pozycje w BH.

Darex, ile kosztuje taka przyjemność u Ciebie?

Opublikowano

Powiem Ci szczerze że nie robiłem tego nigdy za pieniądze. Zawsze to albo sobie albo znajomym :)

Ale uważam że nie jest to nic trudnego wystarczy mieć trochę pojęcia :)