Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W serwisie mi powiedzieli ze na nowy kluczyk musze czekac tydzien czasu

Takze jak ktos moze polecic jakis dobry punkt ktory sie tym zajmie to czekam na wiadomosci :>

Witam bardzo prosze o pomoc gdzie i jak najszybciej mozna dorobic kluczyk do bmw e39 z 1999roku 530d ???????

Mam tak problem lekko sie przytopil i teraz dzieje sie taka sytuacja otwiera zamyka samochod kontrolki sie swieca a jak chce odpalic to niestety nic dalej sie nie dzieje nawet kontrolki nie przygasaja. Jak ktos wie co to moze byc za objaw to bede bardzo wdzieczny albo jakiegos elektronika ktory mi w tym pomoze dzieki bardzo

Pozdrawiam

Edytowane przez WIDDA

Bmw e39 530d 215KM i 490nM

0-509-212-167

Opublikowano
uszkodziła ci się pestka w kluczyku od imobilajzera. Kolega dorabiał kluczyk w ASO ale nie było tanio. Płacił jak dobrze pamiętam coś około 700zł
Opublikowano
Pewnie masz racje cos mi sie wydaje ze tez tylko serwis mi zostanie dzieki za pomoc i mam nadzieje ze moze jeszcze ktos cos wymysli Pozdrawiam

0-509-212-167

Opublikowano
tylko teraz nowy musze znalezc zeby juz nie bylo problemu tak jak teraz udalo sie naprawic pestke bez serwisu

0-509-212-167