Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Postanowilem zmienic fabrycznego kaseciaka BMW Professional na Radionavi w e46 - taka mala navi w zupelnosci mi wystarczy.

Potrzebowalbym rozpiske przewodow co, gdzie, do czego podpiac aby to mialo "rece i nogi" - inaczej mowiac, zeby dzialalo.

Posiadam juz caly komplet pozostalych elementow - czytnik MK2 SA606, modul GPS i antene GPS - teraz trzebaby to polaczyc. Instalacje przewodow chce zrobic sam, tylko potrzebuje schemat elektryczny takiej instalacji. Bardzo prosze o pomoc.

Pozdrawiam i dziekuje

RemiK

Opublikowano
Musisz mieć jeszcze samą radionawigację - to co idzie w konsole i musisz napisać jaki masz typ tego radia (jakie ma wtyczki lub z jakiegpo rocznika).

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Samą radionavi juz mam - juz jest zalozona na miejsce professionala. Jest to nowsza wersja radionavi z wbudowanym tunerem na duza wtyczke i dwie male.

Dziwna rzecz... Czy dopiero po podlaczeniu czytnika wyswietlaja sie opcje dodatkowego BC? W tej chwili mam tylko temperature :-/

Pozdrawiam