Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Plisssssss pomocy nie wiem co jest nie kreci rozrusznik normalnie auto zapalilo po czym 2 raz juz nie zakrecilo nie wiem czy szczotki automat czy jakis nie kontak na stacyjce lub przy rozruszniku juz kilka razy zauwazylem taki stan ale po chwiliz awsz bylo ok a teraz ...
Opublikowano
Niedawalo mi to spokoju i poszedlem o 2 w nocy jeszcze raz w miejsce gdzie pozostal moj wechikoł i odziwo odpalil:D nie wiem o co chodzi wystyg czy jak:/
Opublikowano

Znam identyczny przypadek w innej e31. Po przekreceniu kluczyka nie ma zadnej reakcji, slychac tylko jakis odglos pod maska. Masz wtedy dwie opcje, albo odczekac pol godziny i zapali bez najmniejszych problemow (czasem mozesz sobie tak czekac caly dzien :( ) albo uruchomic auto zwierajac odpowiednio kabelek pod maska (szczegoly na pw).

Ja stawiam na rozrusznik i niestety nie pociesze Cie - z tego co wyczytalem na forum wyjecie tego gada to jest spore wyzwanie :(

Opublikowano
Tez obstawialem szczotki tyle ze zastanawia mnie to ze nie slychac nic automat tak jak by wogule sie nie wysuwal hmm sma nie wiem
Opublikowano
Musisz mieć pewność co do akumulatorów ale 100%-ową...Wyjęcie rozrusznika wymaga odkręcania kolektora wydechowego.Co do części samego rozrusznika to wszystko jest Boscha i ogólnie dostępne.
Opublikowano

dzieki wielkie bede walczyl jak tylko bedzie troche czasu :D

Chodz ciagle zastanawiam sie nad stacyjka bo musze mocno przekrecic klud\czem zeby krtecil tak jakby nie styklolo dobrze