Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to taki jak pewien osobnik o znikomej wiedzy pisze ze zamiast katalizatora wstawi rure.Opanuj sie jak niemasz kasy wstaw tani wydech ale wstaw jakis bedzie ci prukac chuchac.Wstaw cos najlepiej orginal pamietaj lepiej raz wydac niz ciagle dokladac
Opublikowano
to taki jak pewien osobnik o znikomej wiedzy pisze ze zamiast katalizatora wstawi rure.Opanuj sie jak niemasz kasy wstaw tani wydech ale wstaw jakis bedzie ci prukac chuchac.Wstaw cos najlepiej orginal pamietaj lepiej raz wydac niz ciagle dokladac

Hmmm... nie rozumiem - do mnie pijesz? :worried:

pewien osobnik o znikomej wiedzy

Nie powiem, że jestem super-mechanikiem, ale wedle mojej oceny,

mój wydech (znaczy w moim samochodzie :lol: ) nie potrzebuje być wymieniony...ma się całkiem dobrze - mimo swojego wieku.

Ta część, o którą pytam w pierwszym poście, już jest na swoim miejscu.

Mimo, że jeździłem bez tego elementu jakiś czas, to nic takiego o czym piszesz szanowny kolego:

bedzie ci prukac chuchac
się nie działo, ani nie dzieje.

Więc mam nadzieję, że źle zrozumiałem Twoją sugestię, żeby wywalić cały wydech i wstawić nowy z powodu jednej przerdzewiałej objemki mocującej ten element.

PS.

zamiast katalizatora wstawi rure

Podobno lepsza rura, niż "strumienice by allegro".

najlepiej orginal pamietaj lepiej raz wydac niz ciagle dokladac

myślę, że wszyscy tu obecni zdajemy sobie z tego sprawę, ale dzięki

:roll2:

Pozdrawiam.

RWD Rulez!