Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam. jestem szcześliwym posiadaczem od kilku dni BMW E46 i mam do wymiany prawe lusterko (jest cale luźne i wprawdzie przy składaniu dziala poprawnie ale jak sie otwiera zadaleko przejezdza i sie nie chce zatrzymac) chciale sie zabrac za wymiane ale nie wiem od czego zaczac. Moze ktoś juz to robił i podzieli sie swoja wiedza. Edytowane przez Kulczas
Opublikowano
w e36 trzeba sciagnac trujkacik od wewnetrznej strony drzwi. Za nim sa sruby trzymajace lusterko.Nie jestem pewien czy pod spodem tez nie ma,wiec sprawdz,moze tez tam siedziec. Do E46 moze byc podobnie,sprawdz
B M W
Opublikowano
Witam. jestem szcześliwym posiadaczem od kilku dni BMW E46 i mam do wymiany prawe lusterko (jest cale luźne i wprawdzie przy składaniu dziala poprawnie ale jak sie otwiera zadaleko przejezdza i sie nie chce zatrzymac) chciale sie zabrac za wymiane ale nie wiem od czego zaczac. Moze ktoś juz to robił i podzieli sie swoja wiedza.

w E-46 trzeba boczek dzwi zdjac :roll:

Opublikowano

Miałem podobny problem z lusterkiem, które to rozłożyło się trochę za daleko.

Co prawda stało się to po umyciu gdy temperatura była ujemna.

Problem sam minął, ale też zastanawiałem się co było tego powodem. :doh:

A póki co jest ok.

Opublikowano
Dzieki wielkie :cool2: Mam tylko jeszcze takie pytanko - rozumiem ze sedan ma tak samo bo tam byla opisana cupe a dopiero sie wdrazam w te sprawy.