Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Przymierzam się powoli do zmiany sprzętu na coś młodszego, ale strasznie przywiązałem się do tej dziury w dachu. Szukam 320d po lifcie (choć wizualnie jeszcze nie doszedłem gdzie są różnice) to zależy mi na silniku 150 konnym. Po paru godzinach na allegro i niemieckim e-bayu ze zdumieniem stwierdziłem, że nie znalazłem ani jednego modelu z szyberdachem :shock: Czy po prostu jestem zbyt wymagający, czy nie było diesli z dziurawym dachem? Bo o to że znaleźć 320cd cholernie trudno to już wiem ;)

Opublikowano
Hej

Przymierzam się powoli do zmiany sprzętu na coś młodszego, ale strasznie przywiązałem się do tej dziury w dachu. Szukam 320d po lifcie (choć wizualnie jeszcze nie doszedłem gdzie są różnice) to zależy mi na silniku 150 konnym. Po paru godzinach na allegro i niemieckim e-bayu ze zdumieniem stwierdziłem, że nie znalazłem ani jednego modelu z szyberdachem :shock: Czy po prostu jestem zbyt wymagający, czy nie było diesli z dziurawym dachem? Bo o to że znaleźć 320cd cholernie trudno to już wiem ;)

są są ... mysle ze szyberdach to małe wymagania... zanelzc cos w dobry mstanie i zmalymprzebiegiem w niekosmicznej cenie to sztuka...

widziałem 320d 2002 r 150Km półskóra szyber elektryka ... itp..bez xenonów... szyberdach szklany ... 12 500E przeb .340 000km

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
heh no mam szczera nadzieje ze znajde cos ponizej 100 000 :P Ale dzieki Szukam dalej

no znajdziesz napewno...ale przygotuj sie na dość słoną zapłatę za ładnego diesla w dobrej opcji...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg