Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ! Czy byly produkowane e36ki bez wspomagania?? ja nie mam i wydaje mi sie ze nigdy nie bylo w niej... ile moze kosztowac caly ten sprzet wraz z zalozeniem?? Robil juz tak ktos??
Opublikowano
Wg programu BMW ETK musisz mieć wspomaganie w samochodzie. Moze ci sie wydawać, że go nie masz bo ciężko pracuje cały układ wspomagania. To tak jak by go nie było.
Opublikowano
Wg programu BMW ETK musisz mieć wspomaganie w samochodzie. Moze ci sie wydawać, że go nie masz bo ciężko pracuje cały układ wspomagania. To tak jak by go nie było.
Opublikowano
Opublikowano

z tego co wiem to zdażały się egzemplarze bez wspomagania :8)

bramkarz po co 3takei same posty :?: :?

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano

Właśnie że niekoniecznie - niestety :nienie:

Nie wszystkie E36 miały wspomaganie, spotkałem się z takimi przypadkami, ale to jedynie w pierwszych rocznikach produkcji....

Co do założenia myślę że zakładając używane części to do 1tys z robocizną bez problemu się zmieścisz-w sumie to samemu mógłbys to zrobić, wszystkie uchwyty do przykręcenia maglownicy i pompy będą....

Opublikowano
zakladal bym raczej sam.. no kiedys musze o tym pomyslec bo ciezko tak bez wspomagania... roznik 91 to moze nie mialy... gosciu od ktorego kupilem mowil ze niby bylo ale to raczej sciema bo nic nie zostalo po nim...
Opublikowano

3 takie same posty - to przez słaby internet, tyle razy mi sie nacisnęlo, zeby w końcu załapał.

A jesli chodzi o to wsp to w programie ETK wziałem pod uwage najstarszą wersję e36 z grudnia 1990 roku i taka miała wspomaganie. Pompa wspomagania to ok 400zł, maglownica jakies 360 zł, pasek od wsp. Bosch 14 zl, a śrubek nie licze.

• 1 rok później...