Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wie może ktoś co to jest za wyposarzenie- Tyire Control. Przeglądałem posty ale nic w sumie nie znalazłem. Dodam że nie mam nigdzie dodatkowych przełączników ani kontrolek, bynajmniej tak mi sie wydaje.
Opublikowano
chodzi o jakos kontrole opon ale dokładnie niewiem!! postaram sie sprawdzić z czym to się jie i cos podpowiedziec

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano
No jakbyś mógł to prosze. Zastanawiam sie czy nie spuścić powietrza z opon i wtedy nie spróbować, ale nie wiem czy o to chodzi...
Opublikowano
928 TYIRE CONTROL kontrola cisnienia w oponach :cool2:

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann