Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy mając w swojej e36 reflektory h7 mogę je podmienić na h1? Czy one też są na soczewce? Na allegro są lampy na h7,ale pisze że bez soczewki. Czy to oznacza że trzeba ją przełożyć ze swojej lampy?

Dzięki za pomoc

Opublikowano
w e36 byly dwa typy reflektorow. Przed liftem byly mijania na soczewce i zarowkach h1 natomiast po lifcie byly bez soczewki i h7. Pytanie dlaczego chcesz podmieniac :?:
Opublikowano
Muszę wymienić obie lampy,bo jedną mam rozbitą i nie chce mieć różnicy. A pytam o podmienienie,bo przeglądam allegro i widzę że na h7 jest mało ofert. Zawsze myślałem że mam soczewkowe reflektory :mad2: A propos,to czy takie lampy z allegro,zamienniki oryginalnych,po 200/szt będą dawać radę?
Opublikowano
kolego moje doswiadczenia sa takie - zamiennik nigdy jeszcze nie swiecil tak dobrze jak oryginal, jak masz popekane klosze to mozesz wyminic same szybki (obie) zeby nie bylo roznicy i po sprawie
Opublikowano

Tak dokładnie to mam pourywane mocowania na reflektorach. To może lepiej oryginalne używki w tej cenie?

Będą mi pasować wtyczki jeśli to będą reflektory na h1?

Opublikowano
Na Twoim miejscu kupiłbym to co miałeś, czyli bezsoczewkowe na H7. Pisałem o tym sporo już jakiś czas temu, miałem u siebie wszystkie możliwe lampy - H7 świeci najlepiej. Wtyczki są takie same.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano
tak sie sklada, ze mam do sprzedania 2 lampy na H7 lewa i prawa ale ta lewa (stojac przed autem) jest uszkodzona tzn bez szkla a ta prawa jest w bdbJestem z Wrocka a cena za dwie ampy lewa i prawa to 300zl