Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam po raz kolejny. Jakie moga być przyczyny tego, że raz mi działa centralny zamek, a raz nie? Dlaczego centralny kiedy działa to tylko po przekręceniu raz kluczka w stacyjce? Czy jest możliwość dorobienia pilota i jakie sa koszty tego?
Opublikowano
dzialo sie tak wczesniej z centralka ? Szyba sie nie domykam wlaczajac centralke czy po wcisnieciu guziczka wewnatrz auta. Naipisz konkretniej. Jak sie dzieje kiedy itp.
B M W
Opublikowano
dzialo sie tak wczesniej z centralka ? Szyba sie nie domykam wlaczajac centralke czy po wcisnieciu guziczka wewnatrz auta. Naipisz konkretniej. Jak sie dzieje kiedy itp.

No szyba nie domyka się bo uszczelką ją troche blokuje przy końcu ale to chyba nie wina tego trzeba było by sprawdzić krańcówki drzwi co jeszcze można sprawdzić? Czasami zamknie się drzwi i wszystko gra centralny działa przez jakiś czas, a później przestaje działać i [BAD] :( Prawdopodobnie coś jest nie tak z drzwiami od strony pasażera.

Opublikowano
sprobuj zamknac szybe dokladnie podginajac uszczelke,niech ktos CI podnosi szybe a ty naginaj uszczelke zeby ja zamknac. DO centralnego powinienes sprawdzisz czy nie maszz luzow w kablach,gdzies ci moze sie poluzowal i nie trzyma jak powinno.
B M W
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
sprobuj zamknac szybe dokladnie podginajac uszczelke,niech ktos CI podnosi szybe a ty naginaj uszczelke zeby ja zamknac. DO centralnego powinienes sprawdzisz czy nie maszz luzow w kablach,gdzies ci moze sie poluzowal i nie trzyma jak powinno.
tez bym cos takiego obstawial, niestety ciezszko sprawdzic w ktorym miejscu, ja mam cholera problem z paleniem bezpiecznika od centralnego, krańcówek i szyberdachu/szyb, może macie jakieś doświadczenia z tym??