Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W listopadzie byłem w Niemczech po samochód i został źle zaparkowany. Dostałem mandat 5 euro. Samochód był na żółtych blachach. Nie zapłaciłem go. Dwa tygodnie temu przyszedł do mnie list od nich i naliczyli mi dodatkowe 20 euro. Czyli razem już 25. Postanowiłem to zapłacić, ale nie mogę, bo żaden bank nie chce mi przyjąć przelewu, bo brakuje danych. Dokładnie to niepełny jest numer konta. :mad2: Niedługo chyba następne 20 euro dostanę. Wie może ktoś jak można to zapłacić? Zależy mi na tym, bo pewnie jeszcze kiedyś będę w Niemczech.

Z góry dziękuję za pomoc. :D

Opublikowano
No niby coś to wyjaśnia, ale mam teraz za dużo cyfr. :-( Przysłali mi też jakieś kartki, z czymś po niemiecku (nie znam w ogóle niemieckiego) i tam na dole są jakieś numery kont, ale wychodzi za dużo cyfr... Z tą kartka nie byłem w banku, muszę wziąć wszystko i pójść. Wysłałem jeszcze maila na drugi adres.
Opublikowano
Hehe dobre. :wink: Co Ty tam robiłeś? Kupowałeś cysternę paliwa, bo taniej? :twisted2: Nie bardzo mi leży płacenie następnych 20 euro. :(
Opublikowano
No niby coś to wyjaśnia, ale mam teraz za dużo cyfr. :-( Przysłali mi też jakieś kartki, z czymś po niemiecku (nie znam w ogóle niemieckiego) i tam na dole są jakieś numery kont, ale wychodzi za dużo cyfr... Z tą kartka nie byłem w banku, muszę wziąć wszystko i pójść. Wysłałem jeszcze maila na drugi adres.

Jak mozesz to zeskanuj to podeslij mi na email to przetlumacze ci te papiery.

Ludzie dziela sie na szczesliwych, i na tych którzy nie maja BMW.

http://img247.imageshack.us/img247/4272/jpg4bb8.jpg

http://www.motostat.pl/user_images/2857/icon3.png