Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno była uderzona z przodu - wymieniony gril i lewy błotnik - być może też szyba. Tylna klapa też jakoś tak nierówno leży. Przebieg wygląda na spory - mocno wytarte pedały.

Więcej z tych zdjęć nie widać.

Opublikowano
Na pewno była uderzona z przodu - wymieniony gril i lewy błotnik

lewy błotnik faktycznie wskazuje na to ze była bita ale co do grila to sporo ludzi wymienia je ze wzgledów stylistycznych

(sam chcialem to zrobic ale wlasnie balem się ze ludzie pomysla ze byla bita, dlatego zrezygnowalem)

Opublikowano
ale co do grila to sporo ludzi wymienia je ze wzgledów stylistycznych

Wiem - ja tak zrobiłem :D

Zresztą wymiana błotnika nie dyskwalifikuje samochodu - jedynie wskazuje na co zwrócić uwagę.

Opublikowano

powiedzmy sobie szczerze chyba kazde auto 15-sto letnie ma jakąś przeszłość kolizyjną.

Wszyscy się boją, że po dzwonie.

Ja niewidzę problemu jesli auto jest dobrze zrobione, oczywiście jeśli złożone z dwóch to go dyskfalifikuje.

Ale jeśli jedzie prosto, nie zostawia czterech śladów to w czym problem?

pzdr wszystkich jeżdzących "bezwypadkowymi" autami :)

Opublikowano

Ja niewidzę problemu jesli auto jest dobrze zrobione, oczywiście jeśli złożone z dwóch to go dyskfalifikuje.

pzdr wszystkich jeżdzących "bezwypadkowymi" autami :)

:cool2:

A w 1996 nie bylo juz tego grilla?

Brakuje przedniego zderzaka z M-pakietu, no i listweki na wymienionym blotniku.

Opublikowano
powiedzmy sobie szczerze chyba kazde auto 15-sto letnie ma jakąś przeszłość kolizyjną.

Wszyscy się boją, że po dzwonie.

pzdr wszystkich jeżdzących "bezwypadkowymi" autami

dokładnie :cool2:

dodam jeszcze, że śmieszą mnie teksty typu"po zdjęciach widać że jest bita więc nie kupuj i szukaj bezwypadkowej" :duh:

jak jest auto dobrze naprawione to część z was nawet nie pozna :8)

Jeśli nie ma defektów, silnik jest ok i inne podzespoły to nie ma co się zastanawiać.

W dużej mierze z tą wypadkowością jest tak samo jak z przebiegiem :| ale nie ma co się dziwić w dzisiejszej ilości samochodów..

Zresztą chyba większość z was miał jakieś kraksy czy to BMW czy innym, no chyba że ktoś ma miesiąc prawo jazdy...

wracając do ogłoszenia to na zdjęciach prezentuje się naprawdę interesująco i widać ze autor umie robić fotki.

Ja bym się pofatygował aby ją oblookać :mrgreen:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
BeEmWu ja wychodze z zalozenia ze jak kupowac auto po dzownie to lepiej kupic w takim stanie w jakim dostała, czyli zadnych napraw itd. przez poprzedniego wlasciciela , poprostu kupic rozbitą i zrobic ją naprawdę dobrze a nie na sztuke i do sprzedania
Opublikowano
BeEmWu ja wychodze z zalozenia ze jak kupowac auto po dzownie to lepiej kupic w takim stanie w jakim dostała, czyli zadnych napraw itd. przez poprzedniego wlasciciela , poprostu kupic rozbitą i zrobic ją naprawdę dobrze a nie na sztuke i do sprzedania

No no, Ty jakbys mial stluczke swoim autkiem, chcialbys nim dalej jezdzic... zrobilbys i co? Jakby wszyscy tak mysleli jak Ty to lekko uderzone autka szly by na czesci bo nikt by naprawionych nie chcial.

Opublikowano
ja nie chce , jesli Ty chcesz to kupuj smialo , przieciesz nikt Ci tego nie broni