Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Następne pytanie moje jest czy można podłączyć wzmacniacz oraz tubę do tej dużej navi? I co trzeba dokupić abym mógł odtwarzać płytki z filmami dvd ? Pozdrawiam!!!
Opublikowano

ja mam coprawda maly ekran ale mam podlaczone dvd take zwykle (directed dvd-->allegro) oraz playstation. podlaczenie jest banalne poniewaz jets jedna wolna wiazka zasilania. natomiasta kable sygnalowe czylo audio/video podlanczasz do tunera tv i na programach nastawiasz AV. ja mam zrobione tak ze dvd jest w bagazniku i mam zewnetrzyn czujnik pilota ktory zamontowany jest przy lusterku wstecznym i operuje pilotem-->mp3 teledyski dvd oraz kamera cofania :). tylko podlacz tak dvd zeby wylanczalo sie po zgaszeniu auta

\a jelsi chodzi o tube +wzmak to niema specjalnego wyjscia. jeszcze sie nadtym nie zastanawialm kabel sygnalowy to mozna skorystac z glosnikow tylko niewiem jak bedize dzialac remot (czyli uruchamiana wzmaicniacz podczas wlanczania radia

Opublikowano

tak

ja mam wlasnei cos takeigo czyta wszystko oprucz divixa.

masz taka mozliwosc zeby podlaczyc sobie przod +2 zaglowki. podczas jazdy ty mozesz sobei sluchac radia cd lub czego innego. natomiast ludzie z tylu moga ogladac dvd (i sluchac dzwieku przez sluchawki). jesli chcesz je kupic po troche nizszej cenie to zapraszma moje gg 951393. cena 500zl

Opublikowano
żeby ogladac co kolwiek na duzej navi musisz najpierw kupic adapter który pozwoli ci podczas jazdy ogladac ,pózniej kupujesz odtwarzacz dvd ,podpinasz sie odpowiednio do pinów i chodzi ,rozpiska pinów była w temacie na forum ,ja mam tak zrobione i dodatkowo załozyłem kamere cofania przy wbijaniu na wsteczny bieg ,jesli chodzi o wzmacniacz to wpinasz sie w wiazki audio,ja sie konsultowałem z sebast z forum ,polecam ma wiedze i wie co pisze
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
kamere mas zpodlaczone pod dvd (sa specjalne z wejsciem na kamere) czy do puszki sterujace

Przepraszam ,ze tak pózno Ci odpisuje (pływa sie po morzu) ,ale kamere cofania mam podłączoną do puszki sterujacej,,,kiedy masz właczoną navi na av,to przy właczaniu wstecznego aut.przechodzi na kamere--rewelacja---polecam (ta kamerka uratowała mojemu psu zycie heheh)