Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
potrzebuję dość szybko rady właśnie wymieniam zwrotnice i do drugiej przekładam amortyzator czy jest gdzieś jakies oznaczenie jak go włożyć na wysokość to jest bo posiada takie wtłoczenie ale nie wiem czy ma znaczenie ze trzeba go obrócić bardziej w prawo bądź bardziej w lewo nie ma tam żadnej informacji jest tylko naklejka R L i nic pozatym
Opublikowano
prawy od lewego rozni sie tym , ze trzeba przekrecic prawego na literke P, a lewego na L, ja nie zakladalem , ale tyle Ci moge powiedziec, po to te literki sa
Opublikowano

witaj!!

Jak wlozysz amora do zwotnicy, to masz szczeline w ktorej przekrecajac amorem widzisz literke r lub l . w zaleznosci od strony tak ustawiasz amory. siedzac w aucie lewa strona to literka L a prawa to R.

Pozdrawiam

Opublikowano
prawy od lewego rozni sie tym , ze trzeba przekrecic prawego na literke P, a lewego na L, ja nie zakladalem , ale tyle Ci moge powiedziec, po to te literki sa

Electro wie bo dopiero zmieniał :) I jak wrazenia?

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
opisalem w watku o amortyzatorach:) komfortowa jazda, na prostej drodze wprost plynie, bardzo dobrze trzyma sie drogi, jak wyjechalem na wertepy to niezle tlumi, nie buja sie, w samochodzie cichutko, spodziewalem sie ze beda twardsze, ale nie sa takie jak trzeba do komfortowej jazdy, przy wiekszej szybkosci wprost klei sie samochod do drogi, wczesniej przod mialem zupelnie do kitu dlatego teraz poczulem duza roznice, szczegolnie przy szybkich zakretach uklad kierowniczy znowu jest precyzyjny, nie ma tej nerwowosci jak sie hamuje, zobaczymy jak sie beda spisywac po uplywie dluzszego czasu