Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chyba naleze do pechowiczow........

Otoz dwa dni temu skradziono mi moje dziecko,ukochane ,kupione pare tygodni temu za 38tys euro,BMW e61 535d z 2006roku.

Zaparkowalem samochod tak jak zawsze ,przed drzwiami frontowymi kamienicy w ktorej mieszkam,byl deszczowy wieczor,wszystko normalnie,jak zawsze!!!!! Rano wstaje,wychodze do pracy o godzinie 7rano,otwieram drzwi i widze ,ze nie ma auta. Odrazu pot mnie oblal,ale mysle sobie, ....hmm chyba zaparkowalem z drugiej strony domu???? ide sprawdzic,patrze,a tam inne samochody,ale nie ma mojego.... mysle sobie k......, ja pi...... , za.....mi auto!!!!!! wpadlem do domu jak oparzony,wolam moja zone,ze auta nie ma i w ryk :cry2: :cry2: :cry2: nie moglem sie uspokoic przez godzine. Nawet jak to teraz pisze to :cry2: Zona zglosila na policje i uslyszala ze beda szukac.Pojechalismy na posterunek policji zglosic kradzierz,a tam mi glinirz mowi ze to sie zdarza!!!! Auta kradna i zawsze beda kradli!!! Jak to uslyszalem ,wpadlem w taki szal ze myslalem ,ze gliniarza zaj........ . Sakuli mnie za to w kajdany i powiedzieli ze mnie wsadza do celi az nie ochlone,Ale to czszegol.... :mrgreen: Dzis dzwonilismy ponownie i powiedziano nam ,ze najprawdopodobnie auto jest juz rozebrane na czesci w jakims hangarze z wieloma innymi samochodami :mad2:

To jest drugie BMW jakie mi skradziona w ciagu 4lat ( poprzednio skradziona mi e38 w Warszawie na gieldzie w bialy dzien!!!!!! ) Nie wiem co bedzie z odszkodowaniem,bo nie mialem wykupionego auto kasko(to sie tu jakos inaczej nazywa) chodz slyszalem juz ,ze jak przyniose ubezpieczycielowi kluczyki od samochodu (wszystkie jakie mialem) to moze cos mi zwroca!!!! :cry2: :cry2: :cry2: Nie ma jak tylko sie pochlastac!!!!!

Opublikowano
No wlasnie nie mam,to znaczy nie mialem,bo tu w holandii mozna sobie wybrac ubezpieczenie.Wiadomo,to sie miesza z cena jaka trzeba wylozyc,ale podobno jest jakas szansa na jakies pieniazki ale bede to wszystko wiedzial w poniedzialek.
Opublikowano
To ukradli ci w Holandii czy w Polsce :?: Jak przeczytałem że nie masz wykupionego AC mimoże juz ci ukradli wcześniej BMW to myslałem że padne ze smiechu :lol: :lol: :lol: , glupota ludzka nie zna granic :duh: Jakoś mi ciebie nie szkoda....

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.