Skocz do zawartości

przestroga! syczenie sonda przepływka przewody swiece cewka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

orgen 1

a czysciles przeplywomierz?

ja tak mialem jak przeplywka byla brudna ...opisalem co i jak ja czyscic, wyzej aha jeszcze sprawdz podcisneinie i polaczenie przeplywki do przepustnicy

...latanie jest bogiem, predkosc nalogiem, zycie zabawa,sex podstawa...
Opublikowano

dzieki za podpowiedzi koledzynapewno skorzystam z nich ale nie wiem w jakim czasie bo teraz mam zarypany tydzien praca-------

do berthu-niue nie czyscilem przeplywomierza a zeby bylo smieszniej nie wiem nawet jak wyglada i gdzie sie znajduje(jestem zielony jak ogorek w temacie mechaniki-choc pojecie jakies mam i co najwazniejsze zaciecie i checi ...)MOZE JAKIES FOTO DLA ORIENTACJI??

do GODMODE---WIESZ JAK SIE TYP NAMECZYL ZEBY WYKRECIC STRARA SONDE??BYLA ZAPIECZONA NA MAXA 25MIN OSTREJ WALKI Z KLUCZEM---I WIESZ CO??OSKUBALI MNIE NA 50 ZA TA PRZYJEMNOSC..HEHEHE TAKZE ROZBÓJ!!!pisze bo byles ciekaw ile to moze kosztowac-nastepnym razem sam sie nia bede zajmowal...zaplacilem 50 za wymiane ale gapilem sie co i jak sie robi i juz powinienem sobie sam poradzic z nastepna wymiana

mowia Nam ustąp głupszemu-dlatego ten świat wygląda jak wygląda

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2dcf661d0c724a2d.html

Opublikowano

Cześć!

Nie mam fotek przepływomierza, ale jeśli wpiszesz w allegro przepływomierz bmw wyskoczy Ci ich mnostwo i napewno znajdziesz taki jaki jest u Ciebie u mnie ona wyglada tak...

http://www.allegro.pl/item299401397_przeplywomierz_bmw_e46_316_318_z3_bmw_7_e38_74.html

Najlepiej jakbys zapytal kogos kto Ci ja zlokalizuje u mnie jest na jednym cybancie i oringu włożona do komory filtra paliwa (tej puszki)

...latanie jest bogiem, predkosc nalogiem, zycie zabawa,sex podstawa...
  • 4 miesiące temu...