Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam takie pytanie czy jesli kupie strumiennice to bez problemu moge ja zalozyc ?? rozumiem ze wstawia sie ja w mijsce kataliztora czy gdzies indziej?? moglby ktos podac jakis rysunek w ktorym mijscu mam wtawic strumiennice. Czytalem ze jak sa 2 sondy lapmba to nie mozna wstawiac strumiennic wiec drugie pytanie czy do mojego silnika w ogole mozna wstawic sturmiennice ( bmw e36 325i m50 ) ???

pozdro

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

PS>KOlega widze bierze się osstro za psycho-tuning swojej buńki..

najpierw wydech(schoweczek na kotki), teraz strumiennica..ho ho...a magnetyzerki już są??:D

ile to już koniiii będzie więcej??

Pozdrawiam

Spokojnie, przecież każdy z nas się tego wszystkiego z czasem nauczył. A kolega "czarczi325i" widocznie bardzo mało jeszcze na ten temat wie i trzeba go tylko delikatnie przekierować.

Do kolegi "czarczi325i":

Serio, daruj sobie strumienice, poczytaj jak chcesz ten wątek jeszcze: http://www.bmw-klub. I na przyszłość możesz również odpuścic sobie wszelkie magnetyzery czy pseudo dedykowane doloty za 100 zl z allegro. Co do chipów to są podzielone zdania. Najlepiej poszukaj na tym forum albo popytaj tych co zakładali. Co warto by założyć?? Osobiście czekam na gotówkę i kupuję dedykowany dolot pod 2,5 litra. Dołóż do tego sportowy kolektor wydechowy - barany, pojedź gdzieś gdzie stroją komputer pod konkretne zmiany i wtedy jakiś przyrost będzie. ;) pozdro...