Skocz do zawartości

strumiennica do bmw e36 325i 91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam takie pytanie czy jesli kupie strumiennice to bez problemu moge ja zalozyc ?? rozumiem ze wstawia sie ja w mijsce kataliztora czy gdzies indziej?? moglby ktos podac jakis rysunek w ktorym mijscu mam wtawic strumiennice. Czytalem ze jak sa 2 sondy lapmba to nie mozna wstawiac strumiennic wiec drugie pytanie czy do mojego silnika w ogole mozna wstawic sturmiennice ( bmw e36 325i m50 ) ???

pozdro

Opublikowano

Strumiennica zastępuje katalizator, czyli w jego miejsce

PS>KOlega widze bierze się osstro za psycho-tuning swojej buńki..

najpierw wydech(schoweczek na kotki), teraz strumiennica..ho ho...a magnetyzerki już są??:D

ile to już koniiii będzie więcej??

Pozdrawiam

Opublikowano

wstawic mozna ale sensu to nie ma

:twisted:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

PS>KOlega widze bierze się osstro za psycho-tuning swojej buńki..

najpierw wydech(schoweczek na kotki), teraz strumiennica..ho ho...a magnetyzerki już są??:D

ile to już koniiii będzie więcej??

Pozdrawiam

Spokojnie, przecież każdy z nas się tego wszystkiego z czasem nauczył. A kolega "czarczi325i" widocznie bardzo mało jeszcze na ten temat wie i trzeba go tylko delikatnie przekierować.

Do kolegi "czarczi325i":

Serio, daruj sobie strumienice, poczytaj jak chcesz ten wątek jeszcze: http://www.bmw-klub. I na przyszłość możesz również odpuścic sobie wszelkie magnetyzery czy pseudo dedykowane doloty za 100 zl z allegro. Co do chipów to są podzielone zdania. Najlepiej poszukaj na tym forum albo popytaj tych co zakładali. Co warto by założyć?? Osobiście czekam na gotówkę i kupuję dedykowany dolot pod 2,5 litra. Dołóż do tego sportowy kolektor wydechowy - barany, pojedź gdzieś gdzie stroją komputer pod konkretne zmiany i wtedy jakiś przyrost będzie. ;) pozdro...