Skocz do zawartości

CABRIO - POMOCY dach się nie otwiera elektrycznie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich

mam problem z dachem elektrycznym w e36 cabrio 94r., nie otwiera się elektrycznie, który bezpiecznik jest odpowiedzialny za otwieranie dachu i jak sprawdzić czy silniczek od otwierania jest sprawny czy spalony. jakie by mogły być jeszcze przyczyny że się ni otwiera?

Jeszcze jedno pytanko. który bezpiecznik jest odpowiedzialny za uchylanie i domykanie szyb przy otwieraniu drzwi bo to mi też nie chodzi?

Te małe cienkie bezpieczniki są całe, chodzi mi o te większe.

dziękuje wszystkim za pomoc :)

Opublikowano

hey

ja mam pełną elektrykę, ale jak narazie poza konserwacją dachu , nie tykam sie niczego, dlatego też nie bede ci tu głupot opowiadał bo sie nie znam, ale wiem że w Toruniu jest gość, "profesor" od dachuów w e36 jak chcesz to moge ci dać na PW namiar na niego.

pozdro

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

KUJON jak możesz to daj mi jakiś namiar do tego "profesora" to bym do niego zadzwonił i się czegoś może dowiem

może ktoś ma jeszcze jakieś porady co może być z tym dachem??????????????????

• 17 lat później...
Opublikowano
W dniu 16.01.2008 o 17:45, wernus napisał(a):

a szyby sie opuszczają jak naciskasz guzik do otwierania dachu??

U mnie nie otwieraja sie, znasz przyczyne ?