Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ach, na temat stereotypu marki już mnóstwo powiedziano. Ja tak sobie myślę, że nie warto na to reagować. Patrzę na to od drugiej strony, od strony posiadacza BMW. Tylko widzę, jak ludzie patrzą na moje stare auto i zżera ich zazdrość. Już nie chodzi o wartość auta, ale o to, że... o, młody i jeździ dużym autem... Potem ma taki do mnie pretensje, że czekam za nim niecierpliwie na lewym pasie, żeby mi łaskawie zjechał swoim xxxxx (tu można wstawić wiele marek od tico, fiatów do opli) rozpędzonym do 80km/h. Żałosne.

A odnośnie wypadku - cóż... każde auto może wynieść na zakręcie, jak prowadzi go delikatnie pisząc "nieodpowiedzialna osoba". To nie musi być nadmierna prędkość, mgła, nierówna droga... każde warunki są sprzyjające takim zdarzeniom. Dzieciaków szkoda, dobrze chociaż, że żaden nie zginął.

Tak mi jeszcze jedna rzecz na myśl przyszła. Kiedyś w Warszawie gościu focusem wziął ze sobą parę osób z przystanku na krótką przejażdżkę w dół przez barierki. Potem jakiś mondeo wziął kogoś na maskę z przejścia dla pieszych. Nikt się nie uczepił mondeo i focusów służbówek??? A dlaczego??? (nie mam nic szczególnego do fordów, tak się złożyło)

Kai
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.