Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Mam takie pytanko... Orientujecie sie może ile kosztuje malowanie calego autka ?? Interesuje mnie kolor "Czarna Perła"... Prosze o odpowiedz!

Pozdrawiam! :D :D

Opublikowano

jeden pomaluje Ci za 1,5 drugi za 3 k.

Czasem ten pierwszy pomaluje lepiej ale w większości przypadków to będzie fuszera...

Jeśli chcesz spać spokojnie po oddaniu auta do lakiernika to musisz się liczyć z kosztem rzędu 3000 zł

Opublikowano
znajomy e46 malowal ze srebrnej na czarna zaplacil 4 tysie lakier nawet wygladal dobrze

pozd

Mowisz o malowania CALEGO auta, tj. lacznie z komora silnika, bagaznikiem itp. ?

Moj lakiernik (dobry :) ) w tamtym roku za pomalowanie calego auta z zewnatrz bral 3000 zl, a takie malowanie typu zmiana koloru tj. rozbiorka auta KOMPLETNA i pomalowania wszystkiego procz podwozia to powiedzial ze z 6000 zl i srednio ma ochote sie brac za takie rzeczy :? .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

ogolnie ceny malowania to srednio 350 pln za element malowanie calego auta to koszt okolo 4000 pln perla to lakier 2 skladnikowy i tak wygladaja ceny

pozdrawiam

Opublikowano
ogolnie ceny malowania to srednio 350 pln za element malowanie calego auta to koszt okolo 4000 pln perla to lakier 2 skladnikowy i tak wygladaja ceny

pozdrawiam

Tak, tylko gdzie tak "wygladaja" ? Dobry zaklad w W-wie zaspiewa 450 albo 500 za element. A koszt malowania calego auta (profi, z rozbieraniem) to spokojnie 8 tys. PLN...

Niestety, wiele zalezy od lokalizacji.

Opublikowano

w zachodniopomorskim mialbym kogos kto robi to dobrze,i napewno za mniej jak mowicie. A chodzi o mojego kuzyna. tylko ze kawal drogi np z W-wy... Lakiernia juz w trakcie budowania. Wczesniej byla taka bardziej amatorska.Wiecej na priv czy cos... Pozdrawiam :8)

PS. Drogo tam w stolicy :evil:

B M W