Skocz do zawartości

o co chodzi z tym ET felgi ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moze to troche glupi post ale nie znalazlem nic na ten temat na forum.

Znalazlem sobie felgi do mojej e36 o wymiarach 8Jx17H2, ET 40 i tak mysle o co chodzi z tym ET, czy wogole ta felga wejdzie do buni. Pamietam jak kiedys w golfie mialem felgi co mialy ET13 to wystawaly za zarys auta i musielame nadkola popodcinac wiec teraz zeby nie popelnic bledu i nie wysmyslac co zrobic z nadkolem jak cos nie bedzie pasowac to o co chodzi z tym ET felgi ??? Moze to ktos wyjascic i odrazu podac jak sie ma to ET do odleglosci miedzy felga a rantem nadkola w e36??[/b]

Opublikowano
Witam. Moze to troche glupi post ale nie znalazlem nic na ten temat na forum.

Znalazlem sobie felgi do mojej e36 o wymiarach 8Jx17H2, ET 40 i tak mysle o co chodzi z tym ET, czy wogole ta felga wejdzie do buni. Pamietam jak kiedys w golfie mialem felgi co mialy ET13 to wystawaly za zarys auta i musielame nadkola popodcinac wiec teraz zeby nie popelnic bledu i nie wysmyslac co zrobic z nadkolem jak cos nie bedzie pasowac to o co chodzi z tym ET felgi ??? Moze to ktos wyjascic i odrazu podac jak sie ma to ET do odleglosci miedzy felga a rantem nadkola w e36??[/b]

zobacz...http://www.opony.com.pl/pomoc/budowafelgi/budowafelgi.html. :P

Opublikowano

yhy.. wielkie dzieki za pomoc :lol: :clap:

a wogole to bez problemu podajda do mojej e36 takie fele i nie beda obcierac ani nic?? => 8Jx17H2, ET 40