Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W aucie z tego roku nie ma ksiązki serwisowej?moze sie czepiam......ogolnie ładne autko.pozdro
Opublikowano
Auto ładne naprawde tylko zastanawia mnie jedno napis na samej górze BMW M3 E46 2003rok o ile wiem takie powinno być prawdziwe oznaczenie 320D a nie M3 a właściel chyba pomylił modele
Opublikowano

Witam!

Jeśli miałbym coś doradzić to przejechać się z nim do serwisu... To chyba najpewniejsza rzecz, ewentualnie do zaufanego mechanika...ale serwisy w Krakowie są w miarę OK. Ja osobiście polecałbym Misiaka...jeżdżę tam na przeglądy i nigdy nie ma z niczym problemu. Nie wiem w końcu, czy mozna jakieś informacje zczytać z kluczyka..bo tu odmienne głosy krążą...ale jeśli tak jest rzeczywiście (a jedyne i piątce e-39 goście wsadzają kluczyk do jakiegos ustrojstwa i zczytują na komp informacje o aucie) to będzie jakiś sposób na weryfikację przebiegu. Pozdrawiam!

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

Opublikowano
Skoro byłeś oglądać auto to co my z tych fotek możemy powiedzieć poza tym, że auto umyte i posprzątane ? Co najwyżej, że sprzedawca zapędził się deczko z tym "bogatym wyposażeniem" ale reklama dźwignią handlu jak wiadomo... Jak posprawdzałeś okolice które były uszkodzone i reszta jest ok to nad czym się zastanawiać...