Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Łapiesz za uchwyt i kręcisz nim przeciwnie do ruchu wskazówek zegara.

Eeee :) ale nie na około, tylko jakieś 60 stopni. To nie jest gwint, tylko zaczep. Wtedy zejdzie z zaczepu i można je ściągnąć (pociągnąć do siebie - od szyby).

Kai
Opublikowano

Eeee :) ale nie na około, tylko jakieś 60 stopni. To nie jest gwint, tylko zaczep. Wtedy zejdzie z zaczepu i można je ściągnąć (pociągnąć do siebie - od szyby).

No na około to by mu było raczej trudno, bo w pewnym momencie lustro zaczyna dotykać dachu i nie da się już kręcić dalej - także myślę że kolega sobie z tym poradzi.

Pozdrawiam serdecznie

• 11 lat później...
Opublikowano

Próbowałem ustawić w następujący sposób ale nic nie działa. Poprawcie mnie jeżeli mój opis jest zły

Konfiguracja uniwersalnego pilota w lusterku

Kasowanie wcześniej zaprogramowanych pilotów:

- Wcisnąć i przytrzymać jednocześnie przycisk 1 i 3 przez 20sec - ustawienia skasowane

Dodawanie pilota:

Wciskamy i trzymamy przycisk w lusterku na którym chcemy mieć ustawionego pilota np.1 i jednocześnie wciskamy naszego pilota od bramy przez 5sek. - ustawienie zapisane

Opublikowano
Bzdury piszecie. Sa dwa typy montazu lusterek, a dokladnie dwa rodzaje ich odczepiania. Jeden to jest faktycznie obrót o okolo 45*, ale jest tez drugi polegajacy na pociagnieciu lusterka do siebie. Dzieki takim radom jak na poczatku, oderwalem baze od szyby, bo moje lusterko trzeba bylo pociagnac, a nie przekrecic. Wstawilem lusterko fotochromatyczne, ktore trzeba przekrecic. Musialem kleic baze do szyby specjalnym klejem, ktory zamiast byc czarny jak w oryginale jest przezroczysty i z zewnatrz zamiast widziec czarny krazek od lusterka widze srebrny.