Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze

Moze ktos wie lub mial podobny przypadek z korkiem wlewu paliwa chodzi o to ze zamarzla wkladka i zalalem WD-40 ale wczoraj jade i z dusza na ramieniu dojezdzam do stacji chce trankowac wkladam kluczyk przekrecam a tu korek chodzi tak jak by byl zamkniety kreci sie dookola krecilem tym kluczykiem i nic probowalem kilka razy nie wiem czy to wplyw mrozow ale musze zatankowac bo nie mam juz tam praktycznie nic ropki jakos dojechalem ten 1km do domu.Co mam teraz robic bawic sie w zlodzieja :oops: jest jakis sposob otwarcie tego czy rozwiercic, wyrwac wkladke czy moze samo przejdzie i to najgorsze ze nie moge nigdzie jechac bo w baku empty :( macie jakies pomysly wszelkie rady mile widziane

Opublikowano
tylko ze nie czuc zadnego oporu poprostu wkladam kluczyk przekrecam i nic dalej tak jak by byl zakrecony moze to nie efekt mrozu lecz starosci jak ewentualnie teraz to otworzyc moze ktos meczyl sie podobnie