Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy ktos moglby mi powiedizec co jest z moim szyberdachem?

jest na korbke, iedy chcem go otworzyc to przeskakuje. :mad2:

wiem napewno ze to nie zebatka,(jest niewytarta i dobrze trzyma bo trzeba duzo sily zeby przeskoczyla) wiec moze linka albo prowadnice?

slyszalem ze mozna to naprawic tylko w serwisie bmw

moze jest jakis inny sposob na ozywienie szyberdachu?

mam e-36 z `91 r sedan

prosze wszsytkich o pomoc :P

Opublikowano

Czesc

Skoro masz zebatke dobra to pozostaje linka, choc z drugiej strony jesli trzeba sporo sily zeby przekrecic korbka to byc moze cos nei tak z prowadnicami ja bym rozebral sztber i zobaczyl co jest uszkodzone u mnie rozbieralem szyber czesci sa dostepne tak wiec nei ma problemu z naprawa tyle ze dos skomplikowana sprawa ale jak jestes cierpilwy napewno sobie poradzisz POWODZENIA!!!!

Wojz
Opublikowano
szyberdach to delikatna sprawa,napewno musisz go rozebrać.Jeśli jest to poważna usterka to radzę szukac drugiego,bo to ciężki temat do naprawy
Opublikowano
Też kiedyś miałem z tym problem.Tyle z tego wyszło że kupiłem nowy.Naprawdę delikatna sprawa i podziwiam tych co sobie sami takie usterki potrafią usunąć.
www.swiatdrewna.eu
Opublikowano

w takim razie prosze powiedzcie jak sie dobrac do tego szyberdachu

jak zdemontowac tapicerke dacu zeby niezdemolowac jej :)

bo chcialbym zeby ten szyberdach dzialal w koncu - jak jest to niech juz dziala bo jest czesciowo domkniety- opadniety lekko z jednej strony

z gory dziekuje za pomoc