Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam co może być przyczyna ze nie dmucha wogle ogrzewanie cieple z tylu chodzi mi te ogrzewanie co jest w tunelu środkowym auta dmucha ale zimnym tylko wogule cieple nie leci nie przyjemnie jest jak ktoś z tyłu siedzi pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Opublikowano
Bo tam ma lecieć zimne bo to od klimy nawiew jest, a od ciepłego pod siedzeniami przednimi na podłodze jest nawiew.Tak mnie sie wymyśliło.
akurat moje e32 niema klimy
Opublikowano
to normalne że tam tylko ciepłe powietrze leci, jedyne wyjście, które ja też stosuję to poprostu zamknięcie tych nawiewów.
Ale u mnie nie leci ciepłe z tylu nawet jak jest włonczona dmuchawa na maxa to cieple leci z przodu a z tylu zimne dmucha jak by cieple leciało to bym sie wyluzował
Opublikowano
u mnie tez leci zimne powietrze. Z tego co pamietam z instrukcji to byl tam rysunek z niebieskimi strzalkami wiec chyba jest ok, ale jakie to ma zastosowanie to nie wiem :duh: ... na nogi cieple leci.
Opublikowano
u mnie tez leci zimne powietrze. Z tego co pamietam z instrukcji to byl tam rysunek z niebieskimi strzalkami wiec chyba jest ok, ale jakie to ma zastosowanie to nie wiem :duh: ... na nogi cieple leci.
Witaj na nogi z przodu mi cieple leci ale z tylu zimne leci tym tunelem i wkurza mnie to na maxa chyba rozbiore tunel i zaślepie to żeby wogule nie dmuchalo
Opublikowano

powienienes miec tam mozliwosc zamkniecia wylotu powietrza pokretlem (ja tak robie zima).

Nawiew na nogi pasazerow jest pod siedzeniami przednimi. Z nich leci cieple.

Opublikowano
jasne chlopaki mamy ten sam problem umnie z krate tez daje zimne i myslalem ze mam zepsute a tu sie okazuje ze jest oki